Начало ___ За_нас ___ Дейности ___ Публикации_и_участия ___ Сертификати ___ Кабинет ___ Фотогалерия ____ __ Контакти

 

 

 
_____________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Описание на системата

„INMODE" ® системата с “DIOLAZE" ® апликатор генерира оптична енергия с дължина на вълната 810 пт. Светлината енергия се абсорбира от меланина, трансформира се и термално уврежда космения фоликул. Системата дава възможност за индивидуална настройка на плътността на светлина и продължителността на импулса за да постигнете максимална ефективност и безопасност при тртирането на всеки клиент или пациент. Вгардената в апликатора сканираща система позволява да третиране оптимално бързо и без риск от препокриване на една и съща зона, а охлаждащата система на „INMODE" повишава комфорта на пациента по време на процедурата.

Работа с накрайник “LUMECCA” ® 515, 580 (IPL)

Трерирането с накрайник “LUMECCA" се основава на принципите на селективната фототермолиза. Светлината прониква в кожата и се абсорбира селективно от меланина или хемоглобина, които са с различен по-тъмен цвят от околните тъкани. Погълната енергия се превръща в топлина и прави коагулация на васкуларните лезии или се абсорбира от меланина, като пигментаната лезия избледнява в течение на няколко седмици след лечението.
“LUMECCA" ® апликаторите са предназначени за тетиране на повърхностни съдови и пигментни лезии. В апликатора има флаш лампа и рефлектор.

Работа с накрайник “FRACTORA” ®

“FRACTORA” ® апликатора е предназначен за третиране на кожата с радиочестотна енергия. Енергията достига в кожата чрез биполярни електродни щифтовете.
Апликаторът е изработен от метал и има ергономичен дизайн за лесна обработка с висока видимост на третираната зона.

Работа с накрайник “FORMA & PLUS” ®

Апликатор “FORMA & PLUS” ® е предназначен за неинвазивно и неаблативно третиране на кожата с цел стимулиране на призводството на колаген, подобряване текстурата на кожата, изглаждане на финните линии и бръчки, стягане и лифтиране.
Накрайника е направен от пластмаса и има ергономичен дизайн за лесна обработка.

Работа с накрайник “BodyFX” ®

"BodyFX" ® апликатора е предназначен за третиране на медицински състояния, при които се използват топлинна RF съчетана с масаж:
-Облекчаване на мускулни болки, облекчаване на мускулни спазми, временно
подобряване на кръвообращението в дадената зона.
-Намаляване на появата на целулит.